KURSER OG FORLØB

FRUGTKOST FOR BEGYNDERE

Trap ind i kosten på 4 uger

I dette 4 ugers videokursus lærer du, hvordan du spiser dig sund og rask med en kost bestående af rå frugt og grønt. Du bliver taget i hånden uge for uge, så det bliver let at trappe ind, købe ind og i det hele taget at få gjort det rigtigt. Du går fra begynder til øvet på 4 uger og bagefter vil du kunne fortsætte på egen hånd.

GRØNNE SMOOTHIES VIDEO TRÆNING

2 timers mini-kursus i grønne smoothies

Grønne smoothies er noget af det sundeste, du kan give din krop, og de smager fantastisk. I dette mini-kursus får du to timers liveoptagelser fra en event, hvor Louise Koch demonstrerede, hvordan man laver helende grønne smoothies. Du lærer bl.a. hvilke frugter og salattyper der er gode at bruge, hvad man ikke skal putte i dem, hvordan man undgår for meget detox, og ikke mindst hvordan de virkelig kan booste dit helbred.

KOM AF MED BINYRETRÆTHED

Lær, hvad, hvordan og hvorfor

Kæmper du med træthed, ondt i lænden, tåget hoved, dårlig korttidshukommelse, salt- og sukkertrang og en masse diffuse symptomer, så har du måske binyretræthed. I dette mini-kursus får du den nødvendige grundviden, så du ved hvad det er og hvad du kan gøre ved det.

INTRODUKTIONS KURSUS

Lær hvad naturlig helbredelse går ud på

Modtag 10 korte videoer i din inbox over 10 dage, og lær hvad naturlig helbredelse er for noget. Dette minikursus giver dig en grundlæggende forståelse for principperne.