OM LOUISE KOCH

Forfatter, coach og foredragsholder

Louise Koch er forfatter, coach, foredragsholder, Youtuber og eventmager. Hun har skrevet bøgerne ‘Naturligt Rask – Livsstilen’, ‘Naturligt Rask – Alt om kosten’, ‘Den helbredende grønne smoothie’ og ‘Sunde Raw Food-opskrifter’. Hun er også kvinden bag ’Rask på Raw’, et koncept der hjælper syge mennesker med at blive raske naturligt, uden medicin, kosttilskud eller behandlinger. Hun er den første i Danmark, der skriver om og underviser i denne metode, og har på kort tid haft stor succes med at hjælpe danskere til at få store forbedringer på helbredskontoen. Fra 2014-2017 har hun hvert år organiseret den internationale ’Fresh Food Festival’ i Danmark der tiltrak gæster og foredragsholdere fra hele verden. Samtidig er hun en del af det internationale miljø og deltager årligt i internationale festivals og events, i f.eks. i England og Thailand, som er et af de helt store internationale hotspots for denne måde at leve på.

Baggrund og research

Louise Koch har selv på få år helbredt sig selv fra en uendelig lang liste af sygdomme, som det konventionelle system ikke kunne helbrede (læs hele hendes historie her), og er i dag helt rask. Hun gjorde det ved at omlægge sin kost og livsstils dramatisk, og opdagede hvad det er for simple ting der skal til, for at kroppen kan helbrede sig selv. I den forbindelse har hun siden 2009 researchet og studeret naturlig helbredelse, og er i dag anset som den førende på området i Danmark, når det gælder den rå og plantebaserede kost ved navn 80/10/10 samt livsstilsretningen Naturligt Hygiejne. Hun har også selv levet efter begge dele siden juli 2009, og oplever fortsat helbredsforbedringer.

De sidste mange år har hun interviewet en lang række af de helt store internationale navne som f.eks. Doug Graham, Rozalind Graham, Fully Raw Christina, Megan Elizabeth, Victoria Boutenko, Karen Ransie og Frederic Patenaude. Hun har også brugt tid sammen med pionerer som f.eks. Durianrider, Freeley, Chris Kendall, Chris Randall, Grant Campell, Paul og Yulia Tarbath, Anne Osbourne, Michael Arnstein, Ted Carr, Alyse Brautigan, Tim Van Orden mfl. Dertil kommer en lang række interviews med helt almindelige mennesker fra både Danmark og udlandet, der har helbredt sig selv naturligt på denne måde.

Uddannelse

Oprindeligt er Louise uddannet i medieproduktion fra University of Westminster i London og University of Miami i Florida, samt certificeret life- og businesscoach. Hun har arbejdet i TV-branchen som freelance TV-tilrettelægger (“journalist”) i godt 14 år, og har solid erfaring med både undervisning, kommunikation, journalistik og research.

Udbredelse

Louises bøger, hjemmeside og videoer har allerede nu inspireret flere tusinde danskere til at forbedre deres kost og livsstil, og ikke mindst hendes ‘Kom i gang’ guide, der er blevet downloadet mere end 6.000 gange. Louise har også flere gange været i medierne, herunder både i Hendes verden, Matas’ blad Juicy, Ekstra Bladet, TV2 News, DK4 og BT. Samtidig har hun adskillige gange holdt foredrag på Sund Livsstil messen i København, samt på den store internationale ’Fresh Food Festival’ i Danmark siden 2011. Hendes engelske Youtube kanal har over 22.000 abonnenter og hendes mest populære engelske video har været set over 4 mio gange. Den mest sete danske video har på Facebook været set hele 400.000 gange og hun har 8.000 følgere på Instagram.

Louise siger ”Jeg føler det er min pligt at give denne viden videre, for der er ikke nogen der fortjener at være syge, og slet ikke at få af vide, at det er uhelbredeligt. Derfor er det vigtigt for mig at hjælpe andre, og give dem samme chance for at blive raske, som jeg selv fik. Det er det mindste jeg kan gøre.”
Gem
Gem
Gem

Louise Koch

BØGER

  • Naturligt Rask – Livsstilen
  • Naturligt Rask – Kosten
  • Den helbredende grønne smoothie
  • Sunde Raw food opskrifter
  • Get Started Guide

INTERNATIONALE FOREDRAG

 • Fresh Food Retrat, 2019, Tjekkiet
 • Frugt og detox retrat 2019, Tjekkiet
 • Dutch Fruit festival, Holland 2019
 • Koh Phangan fruit festival, Thailand 2019
 • UK fruit festival, England 2015, 2016, 2019
 • Fruit Winter Festival, Thailand 2015
 • Natural Products Expo, Sverige 2014
 • Fresh Food Festival, Roskilde 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

DANSKE FOREDRAG

 • Plantekost og 80/10/10, 2018
 • Spis dig sund, rask og energisk med 801010, 2017
 • Bliv sund med grønne smoothie, 2017
 • Kom godt i gang med 80/10/10, 2016
 • Kom godt i gang med 80/10/10, 2014
 • Helbred dig selv naturligt, 2012
 • Sund Livsstilsmessen, København 2010, 2013 (DK)
 • Div. helsekostbutikker i Danmark

Folk siger på Facebook:

”Efter at have set dig på dk4 blev jeg inspireret, og har nu drukket grønne smoothies i en uges tid. Allerede efter de første med grønkål, har det haft en stor effekt på min krop. Jeg føler en stor lethed og velvære i kroppen, så jeg glæder mig kun til at fortsætte. Hjertens tak for dine fantastiske e-bøger med dejlige opskrifter.”

Anne-Mette

“Jeg gav det en chance en måned i 2013 og har stort set fulgt retningslinjerne siden, dog ikke fanatisk, og jeg har ikke haft det bedre de sidste 30 år.”

Ester

”To sekunders læsning på “Sund mad til syge mennesker” om dig, og så loggede jeg ind på din side. Se og læse lidt, studere det gratis introhæfte… og så var jeg solgt!! Har købt E-bogen. Glæder mig rigtig meget til mere fra din side.”

Irene

”Hej Louise, jeg er lige startet op på rask på raw food og følger din guide, tusind tak for at dele dette! Jeg har kronisk tarmbetændelse (Colitis ulcerosa), så håber at det kommer til at hjælpe på det :)”

Kasper

”Jeg er sluppet af med min sukkernarkomani efter at have fulgt denne kost i 2 måneder og er gået fra 6 kopper kaffe dagligt til 1.”

Ester

“Er vild med din side – den var i sin tid med til at inspirere mig til at lægge min livsstil om :-)”

Kiki