Rask fra allergier, panik anfald, angst, usikkerhed, fibromyallergi, astma og stammen

Frugtkost ændrede hans liv

Shaun fra Skotland kæmpede hele sit liv med astma og allergier, inkl. peanut allergi, der sendte ham på hospitalet som 2 årig med anafylaksisk chok. Han måtte tage allergimedicin, inhalator og kæmpede med slim i øjne og næse. Han var konstant ind og ud af hospitaler, og det hjalp heller ikke, at han var født 10 uger for tidligt.

Da han blev større fik han angst og panikanfald, og var i det hele taget meget usikker og stammede.
For at kompensere for disse ting begyndte han at vægtløfte og tage steroider, samt masser af proteinshakes.

Hans mor og søster led af fibromyallergi, og da han begyndte at få nakkesmerter og frontale hovedpiner, var han sikker på, at han også havde fået det, men lægesystemet kunne kun give ham piller.

Derfor prøvede han selv alverdens alternative behandlere plus keto og paleo kost, men alt sammen uden at det hjalp.

Det var først da han prøvede en frugtbaseret kost, at han fik resultater, og i dag er det meste af det han fejlede væk. Selv hans stammen og usikkerhed er forbedre så meget, at det ikke længere generer ham.

Han har også tabt sig, og føler sig generelt meget mere i balance med sig selv.

Hvis du gerne vil have  hjælp til at omlægge din kost og få lignende resultater som Shaun, så tag med på mit næste 8 ugers mentorforløb, der starter den 3. Marts 2019. Her tager jeg dig i hånden og hjælper dig med alt, hvad du skal gøre og spise. Gruppecoachingerne vil foregå på engelsk, men materialet er på dansk.

Læs mere og tilmeld dig her: http://fruitylou.com/mentor-program

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments