Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger min hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle relativt anonyme oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold med. F.eks. er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold og mine annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, jeg laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

 

Vedr. Cookies

Mine hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Mit website indeholder cookies fra tredjeparter, herunder Google Analytics og Facebook.

 

Vedr. personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af de programmer, jeg benytter til den slags, f.eks. Google Analytics) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk relativt anonyme typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet. F.eks. registrerer Google analytics ting såsom et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, en estimeret geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Google analytisk ved dog ikke præcist hvem du er og hvad du hedder, så disse informationer er til statistiske formål.

I det omfang at du selv eksplicit giver samtykke hertil og selv indtaster dine informationer, vil jeg dog også modtage dit: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger f.eks. hvis du køber noget. Jeg vil dog aldrig kunne se dit kort nummer, kontonummer eller andre informationer på dit betalingskort, og din betaling sker altid på en sikker forbindelse.

Oplysninger som f.eks. navn, e-mail, adresse og telefonnummer vil jeg typisk modtage i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev, tilmelding til mine forløb eller ved køb. Jeg modtager dem altså ikke med mindre du selv indtaster dem på hjemmesiden.

Sikkerhed
Jeg har gjort alt hvad jeg kan, både teknisk og organisatorisk for at undgå, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Her får du en oversigt over de programmer jeg bruger, samt formålet med at jeg bruger dem.

Google Analytics:
Jeg bruger Google Analytics til statistiske formål, dvs. til f.eks. at se hvor ofte min hjemmeside bliver besøgt og fra hvilke lande de besøgende kommer fra. Jeg har også interesse i at vide, hvilke sider der er mest besøgte og hvilke links der klikkes mest på. Dertil kommer størrelsen af brugerens skærm og brug af browser, så hjemmesidedesignet kan optimeres til de pågældende skærmstørrelser og de forskellige browsere. På den måde kan jeg optimere hjemmesiden og dens indhold, så den bliver mest relevant og let at bruge for de besøgende.

Facebook:
Jeg bruger Facebook cookies i min markedsføring, og der lægges automatisk en Facebook cookie, når du besøger min hjemmeside. Oplysningerne jeg får bruges til at vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig på Facebook, – i tilfælde af, at jeg laver annoncer for mine forløb eller produkter.

Stripe:
I min webshop registreres dine køb, faktureringsinformationer og betalinger, men selve transaktionen udføres af Stripe. På den måde kan jeg levere dig dit produkt og din faktura automatisk, samt få de fornødne lovmæssige dokumenter til min bogføring.

Regnskab:
Min bogføring foregår vha. Storebuddy og Dinero, og her bliver dine faktureringsdata registreret, så jeg kan overholde bogføringsloven. Disse data er også tilgængelige for min bogholder.

Nyhedsbrev:
Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, et af mine videokurser eller downloader en gratis guide eller mini-videokursus, vil jeg modtage det navn og din e-mail, som du selv indtaster. På den måde kan jeg fremsende dig mit nyhedsbrev og levere materialet til dig. Programmet jeg bruger er Aweber, og du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev, ved at klikke på linket ’unsubscribe’ nederst i en af mailsne.

Periode for opbevaring
Ovenstående indsamlede oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Personfølsomme informationer

Hvis du selv, i forbindelse med at du deltager i en coaching eller i et forløb hos mig, giver mig personlige oplysninger om dig selv, så behandles disse dybt fortroligt. Oplysningerne vil på ingen måde blive givet videre eller delt med tredjepart. Jeg gemmer noterne fra vores snak, (hvis du giver mig tilladelse til det), i tilfælde af, at du på et senere tidspunkt ønsker yderligere coaching hos mig. På den måde undgår vi, at bruge vigtig tid på, at du skal genfortælle det, som du tidligere har fortalt mig. Du vil få tilsendt en formular, hvor du skal krydse af hvor længe jeg må opbevare noterne, og hvad præcist de bliver brugt til. Dine personlige informationer opbevares sikkert, og du kan til enhver tid bede om at få dem slettet ved at skrive til mig på kontak@raskpaaraw.dk.

Information i beskeder og formularer

Jeg vil anbefale, at du ikke deler personfølsomme informationer når du sender e-mails eller Facebook/Instagram beskeder til mig, da disse vil kunne blive hacket. Coachinger kan i stedet bookes via mit bookingsystem på hjemmesiden under ‘coaching’.

Coaching software
Til coachinger bruger jeg enten telefonen eller video appen Zoom Cloud meetings, som har et højt sikkerhedsniveau. Programmer som f.eks. Skype, Facetime og Facebook calls kan let blive hacket eller overvåget af tredjepart, og er derfor ikke lovlige at bruge til coachingformål, hvor personlige informationer deles.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet hos Google Analytics, hvilke annoncer du modtager på Facebook og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg benytter mig af dette.

Jeg benytter herudover de tidligere nævnte tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes eller gemmes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, jeg ligger inde med om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@raskpaaraw.dk Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Green Room Group v. Louise Koch
Tåstrupvej 2
2690 Karlslunde
Telefon: 26830104
Email: kontakt@raskpaaraw.dk

Siden er senest opdateret: 15. marts 2024