Sådan bliver du glad – helt naturligt

Kunne du godt tænke dig at blive glad uden lykkepiller?

Er du en af dem, der kæmper med humøret og føler, at du ikke er helt så begejstret og glad, som du kunne være?

Du siger måske ting til dig selv såsom, ‘hvorfor kan jeg ikke bare være lige så glad, som jeg var engang’, eller ‘hvis bare jeg vidste, hvad jeg skulle gøre for at blive rigtig glad, så ville jeg gøre det’.

Jeg oplevede selv at være virkelig deprimeret i 7 år, og jeg kender kun alt for godt…. den der tunge, triste følelse af at være fanget i sin egen nedtrykthed.

Det er SÅ frustrerende, og man vil næsten gøre hvad som helst, for at det vender.

Personligt er jeg dog i dag næsten det modsatte, hvilket betyder, at jeg generelt er glad med masser af livslyst hver dag.

Jeg griner, er begejstret, har energi og tager ikke så tungt på problemerne.

Så hvad har jeg ændret?

Jeg skiftede simpelthen kost!

Noget så simpelt som kost kan have en helt fantastisk indvirkning på humøret, og i videoen fortæller jeg meget mere om mine interessante oplevelser og min fantastiske forvandling.

Det handler om rå frugt og grønt i særlige forhold, og i videoen ‘Sådan bliver du glad’ fortæller jeg meget mere.

Du får også et tip til hvilken helt almindelig frugt, du især skal spise, hvis du gerne vil være gladere og føle dig lykkeligere.

Skal jeg hjælpe dig?

Trænger du også til et humør boost?

Hvis du sidder og tænker – ‘det lyder super spændende, men jeg ved ikke, hvordan jeg kommer i gang, eller hvad jeg skal spise for at få resultater’, så må du ikke fortvivle.

Jeg har taget de aller bedste værktøjer og alt den unikke viden, jeg har indsamlet de sidste 10 år og lavet et fantastisk 4 ugers online video kursus hvor jeg forklarer det hele.

Her tager jeg dig i hånden trin for trin, så det hele bliver let og overskueligt for dig.

Det er 4 transformerende uger, hvor du genfinder glæden og energien på samme måde, som jeg selv og tusindvis af andre har gjort det.

Så er du klar til at blive glad?

Klik her og lær mere

 

 

 

NB. Hvis du tager medicin mod depression anbefaler jeg ikke, at du stopper blot fordi du starter på kosten. Når du tager lægeordineret medicin skal alt udtrapning ske i samråd med din læge.