Rask fra Hashimotos, depression, uren hud, tåget hjerne og lange menstruationer

Hun helbredte det uhelbredelige

Lina fra Polen havde tidligere svær Hashimotos (en sygdom i skjoldbruskkirtlen), og fik af vide at det var uhelbredeligt. Men hun gav ikke op og begyndte langsomt at ændre sin kost. Og det var ikke kun pga. skjoldbruskkirtelproblemerne at hun ændrede kost, for hun døjede også med alt muligt andet. I mange år var hun deprimeret og havde uren hud. Hendes menstruationer var lange og svære og hun vejede for meget. Generelt havde hun også leverproblemer og detox problemer, og det gav en masse tåget hjerne, som om hun var i en osteklokke.

Med tiden ændrede hun mere og mere ved sin kost og til sidst endte hun på en rå frugtbaseret kost som hun stadig følger. Det har betydet at alle hendes tidligere helbredsudfordringer er forsvundet, inkl. Hashimotoen.

Hvis du også gerne vil have min hjælp til at omlægge din kost og få lignende resultater, så tag med på mit næste 8 ugers mentorforløb, der starter den 3. Marts 2019. Her tager jeg dig i hånden og hjælper dig med alt, hvad du skal gøre og spise. Gruppecoachingerne vil foregå på engelsk, men materialet er på dansk.

Læs mere og tilmeld dig her: http://fruitylou.com/mentor-program