Rask fra depression, skedesvamp, oppustethed, halsbetændelser, kronisk snue

I dag er hun super sund, lykkelig og energisk

Judith fra Østrig havde som ung konstant halsbetændelse i en sådan grad, at de til sidst fjernede hendes mandler. Derefter fik hum i stedet kronisk snue og måtte konstant have servietter med sig.

Ud over det led hun også af ret svær depression i ca. 20 år, og det var meget hårdt. Men det var ikke nok, for hun var også oppustet og led tit af skedesvamp og -infektioner. Derfor fik hun antibiotika og cremer mod svamp, men det hjalp desværre ikke.

Det var ikke før hun skiftede sin kost til en rå vegansk kost med rigtig meget frugt, at hun kom af med det hele.

Det forsvandt alt sammen efter hun skiftede kost. Snuen stoppede, oppustetheden forsvandt, skedeproblemerne gik over og humøret blev helt i top. I dag føler hun sig mere levende, positiv, let og energisk end nogen sinde før, og samtidig har hendes selvværd og selvkærlighed fået et kæmpe boost.

Hvis du gerne vil have min hjælp til at omlægge din kost og få lignende resultater, så tag med på mit næste 8 ugers mentorforløb, der starter den 3. Marts 2019. Her tager jeg dig i hånden og hjælper dig med alt, hvad du skal gøre og spise. Gruppecoachingerne vil foregå på engelsk, men materialet er på dansk.

Læs mere og tilmeld dig her: http://fruitylou.com/mentor-program