Kom af med forstoppelse, hård mave og ildelugtende prutter

Kæmper du med fordøjelsen?

Kæmper du med at komme på toilettet, fordi maven står stille? Det kan være, at du kun kommer på toilettet hver tredje til syvende dag, og at du skal bruge kaffe, smøger, Husk, svesker eller noget femte, for at det kan lade sig gøre. Hvis ja, så er du bestemt ikke alene. Det er nærmest en folkesygdom, men sådan behøver det ikke at være.

I denne video giver jeg mit bud på, hvad du kan gøre, for at komme på toilettet let og ubesværet. Det handler simpelthen om, at din krop klods i den kost du spiser, og at hvis du laver nogle simple ændringer, så vil du kunne få det til at fungere virkelig effektivt. Med den rette kost så kommer der noget ud, hver gang der kommer noget ud, og det ‘leveres’ hurtigt, let og ubesværet.

Det er i hvert fald det jeg og tusindvis af andre oplever, når vi skifter vores kost.

Hvis du gerne vil have min hjælp til at omlægge din kost og få en super effektiv fordøjelse, så tag med på mit næste 8 ugers mentorforløb der starter den 5. Januar 2019. Her tager jeg dig i hånden og hjælper dig med alt, hvad du skal gøre. Gruppecoachingerne vil foregå på engelsk, men materialet er på dansk.

Læs mere og tilmeld dig her: http://fruitylou.com/mentor-program