Mine før og efter billeder

Som du måske ved, så kæmpede jeg med en uendelig lang liste af sygdomme tidligere.

Jeg havde bl.a. angst og socialfobi, gul hud, forhøjet levertal, urinsyregigt, eksem, candida svamp, inflammationer, lav hormonproduktion, infertilitet, binyretræthed, celle og DNA skade, tørt og knækkende hår og negle, neglesvamp, væskeophobninger, søvnproblemer, ekstrem træthed, bakterier i tarmene, smertefulde menstruationer, svær PMS, leversmerter, støvallergi og meget mere.

Alle de ting og meget mere er jeg kommet af med, blot ved at omlægge min kost og livsstil!

Jeg har samlet lidt før og efter billeder her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019- 20:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Før billederne er fra omkring 2008-10, og de sidste to billeder er fra 2019 og 2020. Vildt ikke?!

Hvis du også gerne vil prøve kosten, som virkede for mig og rigtig mange andre, så er det mit video kursus ‘Frugtkost for begyndere’ du skal have fat i.

Jeg har taget de aller bedste værktøjer og alt den unikke viden, som jeg har indsamlet de sidste 10 år, og lavet et fantastisk 4 ugers online video kursus.

Her forklarer jeg det hele, og tager dig i hånden trin for trin, så det bliver super let og overskueligt. Bagefter ved du præcist, hvad du skal gøre, og det er 4 transformerende uger, hvor du genfinder glæden, helbredet, taljen og energien.
Så er du klar til at transformere dit helbred?