Hun overvandt kronisk træthed (ME), fordøjelsesproblemer (IBS), muskelsmerter, gul hud m.m.

Hun var sengeliggende med kronisk træthed (på engelsk)

Linn på 33 år fra Norge var med tiden blevet mere og mere træt og syg. Allerede som teenager var det begyndt at gå ned af bakke med fordøjelsesproblemer, og lægerne kunne ikke rigtig hjælpe hende. De vidste simpelthen ikke, hvad der var galt. Hendes symptomer var b.la. følelsen af at have influenza hele tiden og en slags tømmermænd eller som hvis hun havde løbet en maraton.

Hun havde hovedpiner, muskelsmerter, kunne ikke sove, kastede op og kunne ikke fordøje den mad hun spiste. Den var også gal med hukommelsen, og hun kunne ikke huske navne eller vigtige ting på arbejdet.

Hun var samtidig helt gul i huden, med enkelte forhøjede levertalprøver, så lægen diagnosticerede hende med Gilberts Syndrom. Sidenhen fandt hun ud af, at hun havde tarmsygdommen IBS med betændte tarme, samt ME dvs. kronisk træthedssyndrom eller CFS. Der var ingen hjælp at hente i det normale system ud over noget medicin, der ikke rigtig virkede, så det sagde hun nej til.

I stedet forsøgte hun sig med kostændringer og i årevis prøvede hun forskellige kostretninger lige fra low carb, pesketar, gourmet rawfood og opvarmet vegansk. Men selv ikke den veganske kost gjorde den store forskel. Det var først da hun prøvede en rå vegansk frugtbaseret kost med fokus på madkombinationerne, at det hele vendte.

I starten fik hun en masse detox, og der var mange op og nedture, men langsomt kom forbedringerne. Hvis hun ikke havde gjort det, ville hun formentlig stadig ligge i sengen,, som alle de andre med ME og bare få det værre og værre.

I dag har hun været veganer i 8 år, hvoraf de sidste 3 år har været med 80-90% rå mad. Hun er ikke nær så træt mere og heller ikke længere sengeliggende. Alle hendes fordøjelsesproblemer er væk, sammen med alle symptomerne, og hun føler, at hun er blevet en ny person både fysisk og mentalt.

Du kan finde Linn under ‘High on dates’ på Instagram.

Hvis du gerne selv vil prøve kosten, som virkede for Linn og rigtig mange andre, så er det kurset ‘Frugtkost for begyndere’ du skal have fat i.

Jeg har taget de aller bedste værktøjer og alt den unikke viden, som jeg har indsamlet de sidste 10 år, og lavet et fantastisk 4 ugers online video kursus.

Her forklarer jeg det hele, og tager jeg dig i hånden trin for trin, så det bliver super let og overskueligt. Bagefter ved du præcist, hvad du skal gøre, og det er 4 transformerende uger, hvor du genfinder glæden, helbredet, taljen og energien.
Så er du klar til at transformere dit helbred?