Kan man spise sig rask?

Kan man virkelig spise sig rask? Jeg har selv gjort det, og jeg er ikke den eneste. Jeg har efterhånden interviewet ca. 70 mennesker der er kommet af med alverdens skavanker, og dertil kommer alle dem jeg kender som ikke har stillet op til interviews.

I denne video deler jeg en ny forståelse for, hvorfor og hvordan det kan lade sig gøre at spise sig rask. Mange af de ting jeg snakker om i videoen, var det der gjorde, at jeg selv turde give kostomlægningen et forsøg, for pludselig gav det mening på en helt ny måde. Det vil det forhåbentlig også for dig, så du måske også får lyst til at spise dig rask.

Hvis du gerne vil have min hjælp til det, så er du velkommen på mit 8 ugers online mentorforløb. Her tager jeg dig i hånden og hjælper dig igennem hele processen skridt for skidt. Læs mere og tilmeld dig her: https://raskpaaraw.dk/mentorforloeb

Du kan også se mit GRATIS WEBINAR og lære endnu mere: