Lær at helbrede tyktarmsbetændelse (colitis) naturligt

Tyktarmsbetændelse kendes også som colitis, og disse mennesker har alle spist sig raske ved hjælp af rå frugt og grønt ud fra 80/10/10 principperne. De spiste den rigtige kombination af som gav deres tarme mulighed for at hele sig selv.

Når kosten bliver basisk så begynder inflammation at lægge sig, og med tiden har kroppen fået så meget overskud og sund næring, at den har kunne bekæmpe inflammationen og bakterierne samt stoppe blødningerne.

SYMPTOMER

Typiske symptomer på sygdommen er forstoppelse, mavesmerter, manglende appetit, kvalme, feber, vægttab og evt. blodmangel.

Kan man spise sig rask? Det kan man godt. Læs bogen 'Naturligt Rask'

Tyktarmsbetændelse (colitis)

Succes historier

Rask fra tyktarmsbetændelse (ulcerativ colitis) og høfeber

Siden han var 15 har Jacob fra Isreal døjet med tyktarmsbetændelse. Han havde smerter i maven og tit blod i afføringen. Det blev så slemt at han på hospitalet i nogle uger, og lægerne ville fjerne noget af hans tarm samt give ham steroider. Jacob sagde dog nej, og i stedet valgte han at omlægge sin kost. Det reddede ham.

Engelsk flag

Rask fra tyktarmsbetændelse (colitis), migræner samt vægttab

Tidligere vejede Amerikanske Andrew Perlot 220 pund (næsten 100 kg), og han led samtidig af tarmsygdommen colitis (tyktarmsbetændelse). Han var forstoppet og hans prutter lugtede rigtig grimt. Han havde også betændelse og blod i afføringen, og oven i det døjede ham med migræner hele sin opvækst. Han havde også tit forkølelser og influenzaer hver vinter og længen mente ikke at en kostændring kunne gøre noget ved det. Alligevel tog han 30 dage kun på bananer og det ændrede alting. I dag er hans symptomer helt væk og han vejer 158 pund (ca. 71 kg). Hans kost er rå vegansk og hans fitness niveau er så højt at han sagtens kunne løbe en maraton hvis han ville.

Engelsk flag