Svenske succeshistorier

Morbus Chrons (SV)

Jacob fik allerede som 16 årig tarmsygdommen Morbus Chrons og havde symptomer med bl.a. blodig diare, konstant feber, træthed og mavesmerter. Han prøvede i flere år alt hvad lægerne og moderne medicin havde at tilbyde men uden held. Faktisk blev det så slemt at hans tarm eksploderede så han måtte gå med pose på tarmen. Til sidst fandt han heldigvis en bog der foreslog at han ændrede sin kost, og i dag har han masser af energi, ingen feber og en mave der fungerer normalt igen. I videoen fortæller han om sin fantastiske rejse fra sygdom til sundhed og kommer også med gode råd til andre der lider af Chrons.

Blod og slim i afføringen (SV)

Den svenske pige Kajsa har haft maveproblemer hele livet med oppustethed og prutten. Som 18 årig begyndte hun at få ondt i maven hver gang hun spiste, og hun viste den var helt gal, da hun begyndte at få forstoppelse, samt blod og slim i afføringen. Da hun havde crohns i familien var hun meget bange for også at få det, så hun begyndte at lede efter en løsning.

Det hele forsvandt heldigvis efter at hun skiftede til en kost der primært bestod af frugt, efter at hun havde hørt om en anden der havde helbredt sig selv på den måde . I dag er også angsten for at får sygdommen Crohns helt væk, og i det hele taget er angsten for at blive syg, også helt forsvundet.

Opskrifter på grønne smoothies