Samtykkeerklæring

I forbindelse med at du har fået coaching af mig (Louise Koch) eller deltaget i et af mine forløb, har jeg fået personlige oplysninger om dig og dit helbred. Det kan f.eks. have være i et spørgeskema du har udfyldt, i en e-mail du har sendt, i en personlig coaching, noget du har fortalt under et forløb, til et kursus, i en telefonsamtale ol. Jeg har brug for dit samtykke til, at jeg fortsat må opbevare disse oplysninger i tilfælde af, at du en dag kommer igen. Noterne deles ikke med andre, og vil kun blive set af Louise Koch.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage og bede mig slette dine oplysninger ved at skrive til mig på kontakt@raskpaaraw.dk

Jeg giver ved min accept samtykke til følgende:

Anvendelse af data
Jeg giver tilladelse til at personlige oplysninger om mig og mit helbred opbevares i det valgte antal år efter seneste coaching/forløb/kontakt, herunder med information om hvilke services jeg har modtaget. Hvis jeg vælger ‘slet nu’ slettes alt.

De oplysninger der registreres og gemmes vil typisk være oplysninger om navn, adresse, alder, køn, helbred, symptomer, sygdomme, udfordringer, diagnoser, prøvesvar, kostvalg, handlingsplan, anbefalinger, samt et lille referat af det vi har snakket om.

Formålet er, at jeg ved eventuel senere henvendelse kan hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt, så du ikke skal genfortælle det hele igen.

Se vores persondatapolitik hos Rask på Raw, Tåstrupvej 2, 2690 Karlslunde her…