Lær at blive rask naturligt

Verden over oplever mennesker at blive raske fra alverdens sygdomme naturligt,

blot ved at omlægge deres kost og livsstil.

Når du skærer dig eller brækker armen, så heler din krop dig. Det er hverken din læge eller din medicin der gør det. Kroppen kan helbrede rigtig mange ting hvis den får muligheden for det, men vi har bare aldrig lært hvordan. Rask på Raw handler om, hvordan man giver sin krop den optimale mulighed for at helbrede sig selv.

Min historie

Mit navn er Louise Koch, og jeg er selv blevet rask fra mange års sygdom. Bl.a. led jeg af binyretræthed, urinsyregigt, leverproblemer (jeg var helt gul i huden), søvnproblemer, væskeophobninger, angstanfald, betændelser, candidasvamp, fødevareintolerancer og en lang liste af andre ting. Samtidig fik jeg også af vide at der var så meget skade på mine celler og DNA, at næste stadie ville være kræft hvis jeg ikke gjorde noget. I dag er jeg, efter kun få år, helt rask, og prøver at udbrede budskabet og hjælpe andre med også at få det bedre. Læs hele min historie her…

Naturligt rask

Har du selv prøvet alt i medicin uden at det fjernede årsagen, men kun symptomerne? Har du prøvet alt i alternative behandlinger, der ikke rigtigt virkede, og er du død frustreret over ikke at vide, hvor du skal gå hen? Føler du, at din læge synes du er hypokonder, og er du træt af at tage mere medicin? Så har du det ligesom mig og rigtig mange andre.Ved at fjerne de ting der belaster og tilføje de ting kroppen har brug for, kan du få din krop til at reparere sig selv og blive rask fra langt flere ting end du tror. Nøgleordene er bl.a. raw food retningen 80/10/10, grønne smoothies og en livsstilsomlægning.

Hvad kan helbredes?

De klassiske ting som folk helbreder naturligt er overvægt, træthed, uren hud, depression, candidasvamp og lettere fordøjelsesproblemer, men listen over ting som folk har oplevet forbedringer med er uendelig lang. Under ‘videoer’ har jeg interviewet en lang række folk fra både Danmark og udlandet, hvor de fortæller deres personlige succeshistorier. De har alle helbredt sig selv fra forskellige ting, lige fra forhøjet levertal, urinsyregigt, overvægt, Crohns (kronisk tarmbetændelse), psoreasis, symptomer på diabetes 2, eksem, depression, knuder i brysterne, angst o.l. Blandt de engelske videoer er der sågar nogle der har helbredt kræft, sukkersyge og sclerose, men man skal være klar over at det tager tid, energi og ihærdighed jo mere syg man er. Hvor rask man kan blive kommer selvfølgelig også an på kroppens vitalitet.

Min research

Jeg har selv levet efter ’Rask på Raw’ principperne siden sommeren 2009, og får det bedre dag for dag. De sidste par år har jeg brugt på at finde frem til den bedste måde at styrke kroppens evne til at helbrede sig selv på, og det er bl.a. den viden og research, som denne side og mit materiale bygger på. Jeg er et helt almindeligt menneske der skriver ud fra egne erfaringer, og ikke hverken læge eller kostvejleder.

Lær mere om principperne

Jeg har lavet en gratis videoserie, der forklarer principperne, og du får dem leveret direkte via e-mail (du vil kan altid afmelde dig igen). Videoerne indeholder en masse tips og tricks samt gode råd og generelt forståelse for principperne. På den måde vil du lære meget mere om hvad det går ud på helt gratis, inden du går i gang.

Så har du lyst til at vide mere om hvad jeg og mange andre gør, så meld dig til mit gratis video crash kursus i at blive naturligt rask.

Video kursus naturlig helbredelse

Navn:

E-mail: