Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle produkter, hjemmesider og services der leveres af Rask på Raw og Green Room group. Rask på Raw er en del af Green Room Group, og vil herefter blive omtalt som Green Room Group eller ”os”, ”vi”, ”vores”.

BETALING

Rask på Raw’s webshop bruger Stripe, som betalingsløsning og tager imod følgende kort: Visa kort, Master Card og American Express. Vi bruger en sikker forbindelse (SSL), og vi får aldrig adgang til dine kreditkort informationer. Når du betaler via Stripe vil du blive bedt om at indtaste dit kortnummer samt navn og adresse. Disse oplysninger vil sammen med din e-mail adresse blive behandlet fortroligt, og alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning. Læs mere om databehandling i vores ‘cookie- og privatlivspolitik’.

PRISER & GEBYRER

Alle priser er angivet i danske kroner inklusive dansk moms (25%), medmindre andet er angivet. Der er ingen betalingsgebyrer for køber ved betaling gennem Stripe. Alle priser og skatter vil stå tydeligt på ”check ud” siden. Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

DIGITALE PRODUKTER

Digitale produkter som f.eks. e-bøger og online kurser betales med Stripe (Visa kort, Master card og American Express), og bliver leveret automatisk via e-mail i løbet af ca. 5 minutter. I særlige tilfælde kan der dog gå op til fem hverdage. Efter betalingen vil du blive taget til et vindue med en kvittering. Du vil derefter modtager en kvittering for købet fra Stripe via e-mail. Denne e-mail vil indeholde ordre nummeret, produkt navn, pris, moms, betalings metode, dit navn og adresse, samt et download link til produktet, hvis du f.eks. har købt en e-bog. Hvis du køber et online kursus, et online forløb eller adgang til et medlemsområde, vil kvitteringen indeholde adgangslink og log ind information i stedet. I de fleste tilfælde opretter du brugernavn og password under betalingen, og dem skal du selv opbevare og huske.

Hvis du af tekniske årsager ikke modtager mailen, så send os en e-mail til kontakt@raskpaaraw.dk og så sender vi den manuelt. Husk dog først at tjekke din ’spam’ folder og se, om den skulle være blevet fanget der. Hvis dette er tilfældet, så skal du sætte kontakt@raskpaaraw.dk på din liste over sikre e-mails, så det ikke sker igen. Har du skrevet en forkert e-mail adresse, vil du ikke modtage noget, og i så fald skal du kontakte os.

Alle digitale produkter er personlige køb, og produktet må derfor ikke distribueres, sælges, kopieres eller deles med andre.

ONLINE FORLØB & KURSER

Hvis du tilmelder dig et af Louises online forløb eller kurser, får du tilsendt en mail med mødedatoerne, linket til Zoom og diverse andet information omkring forløbet. Hvis du ikke modtager mailen kort efter din betaling, så tjek din spamfolder og kontakt os evt. på kontakt@raskpaaraw.dk. Ved de fleste forløb og kurser får du også adgang til et kursusområde med videomateriale. Dette materiale vil fortsat være tilgængeligt efter forløbet, og så længe Louise og hendes hjemmeside eksisterer.

COACHING

Alle coachinger og coachingforløb bookes via booking siden eller pr. e-mail, og betales via Stripe (Visa kort, Master Card og American Express). Alle betalinger skal foretages inden coachingen finder sted.

Coachinger foregår på Zoom Cloud Meetings (gratis video app) eller i sjældne tilfælde på telefonen.

Aflysning af en coaching skal ske senest 6 timer inden coachingen skulle have fundet sted. I så fald gives pengene retur eller flyttes til en anden dag. Aflyses der under 6 timer før coachingen skulle have fundet sted, betaler kunden det fulde beløb. Aflyses coachinger, der er del af et forløb, så kan tiden flyttes til en anden dag.

Hvis du mundtligt giver mig tilladelses til det, tager jeg noter under selve coachingen. Lige efter coachingen sender jeg dig en formular, hvor du skal krydse af, hvor længe jeg må opbevare disse noter. Læs mere om hvordan jeg behandler dine personlige informationer her. Alle personlige informationer behandles fortroligt og bliver ikke delt med tredje part. Du kan til enhver tid få tilsendt en kopi af noterne, hvis du ønsker det, Blot send en mail til kontakt@raskpaaraw.dk

FYSISKE PRODUKTER

Fysiske produkter som f.eks. bøger bliver solgt af eksterne forhandlere og her gælder leverandørens regler og handelsbetingelser. Alt kommunikation omkring fysiske produkter, der sælges af eksterne forhandlere, skal foregå med den respektive eksterne forhandler. www.nisse-shop.dk ejes af Louise far, og er derfor en betroet forhandler af hendes bøger. Betalingen sker hos den eksterne forhandler.

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles den eksterne forhandler inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

FOREDRAG, KURSER & EVENTS

Foredrag, kurser og events for private

Endagskurser, foredrag og events for private der afholdes i Danmark betales via Stripe (Visa kort, Master Card og American Express) på Rask på Raw’s hjemmeside. Deltagerne kan aflyse deres deltagelse op til 2 uger før begivenheden starter og få alle pengene refunderet. Ved aflysning senere end 2 uger før begivenheden starter, kan pengene ikke refunderes. Dog kan pladsen overdrages til en anden, eller man kan komme på venteliste til et senere hold/ arrangement, hvis et sådanne finder sted.

Foredrag, kurser og events for virksomheder

Priser for foredrag hos virksomheder aftales individuelt, alt efter hvor længe det skal vare og hvor i landet det skal afholdes. Betaling sker via bankoverførsel til konto nr. 3409 13164177 (Green Room Group) eller kontant.

Aflysning af foredrag og kurser hos virksomheder, foreninger ol. skal ske senest en uge inden afholdelsen. Ved aflysning senere end en uge inden afholdelsen betaler kunden 50% af det fulde beløb.

NYHEDSBREV OG FORTROLIGHEDSPOLITIK

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du min ‘Kom i gang guiden’ som velkomstgave. Når du er på nyhedsbrevet vil du  modtage e-mails om naturlig helbredelse, succeshistorier, lærerige videoer og nyheder om eventuelle events og webinarer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via et link nederst i nyhedsbrevet, eller ved at skrive til kontakt@raskpaaraw.dk. Rask på Raw deler ikke din e-mail med andre, og alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning. Det samme gælder når du tilmelder dig mini-videokurser og andet gratis materiale.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til digitale produkter (herunder grafik og billeder taget af Louise), kurser, foredrag, retreats, events, e-bøger og bøger tilhører Rask på Raw og Green Room Group. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. Ethvert produkt er personligt og må derfor ikke sælges, udlånes, kopieres, gives væk eller på anden måde distribueres, uden forudgående skriftlig aftale med Green Room Group.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Alt indhold du finder på denne hjemmeside, i Kom i gang guiden og vores produkter erstatter ikke professionelle rådgivere indenfor ernæring, sundhed og den medicinske sektor. Derfor er det op til dig som bruger, at søge og benytte den nødvendige rådgivning, som du altid selv har ansvar for. Dvs. du skal til enhver tid rådføre dig med din læge, hvis du har brug for lægelig hjælp og ekspertise.

De samme gælder indtag af medicin. Kosten er ikke erstatning for lægeordineret medicin og alt eventuel udtrapning skal ske i samråd med din læge, når lægen mener det er forsvarligt.

Louise Koch, Rask på Raw eller Green Room Group kan ikke gøres til ansvar for hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer, du finder her på siden og i vores produkter og kurser/ forløb. Dette site er ikke en erstatning for lægelige diagnoser og behandling, og brugen af oplysninger fra hjemmesiden og vores produkter sker på eget ansvar. Vi fraskriver os derfor ethvert ansvar for skade, tab eller følgevirkninger, som måtte opstå direkte eller indirekte, som følge af oplysninger fra brugen af undervisningen og materialet.

Louise Koch er hverken læge, diætist, forsker eller behandler, men blot et almindeligt menneske, der har helbredt sig selv naturligt, og kan derfor ikke stille lægelige diagnoser. Alle kost- og livsstilsændringer er på eget ansvar. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kost- og livsstilsomlægningen er fornuftigt i din specifikke helbredssituation, så anbefaler vi, at du rådfører dig med en læge eller anden professionel, som du har tillid til, før du starter på et nyt kost- eller motionsprogram. Dit helbred er ALTID dit eget ansvar.

Louise deler oplysninger fra mange forskellige kilder, som hun stoler på, og hendes tillid til dem er opstået, fordi hun har set deres råd og indgangsvinkel virke på sin egen og andres kroppe. Alt hvad der står på hjemmesiden og i hendes skrevne kilder, er skabt ud fra egne erfaringer og den research hun har lavet, i forbindelse med at hun har helbredt mig selv. Derfor er det til enhver tid op til dig selv at tage stilling til, hvad du tror på. Dette gælder også under foredrag, kurser, forløb telefon- og e-mail coaching m.m. Alt hvad der hører under lægelige spørgsmål, spiseforstyrrelser og psykotiske forstyrrelser kræver særlig vejledning, og ligger uden for Louises erfaring og kapacitet.

SOCIALE MEDIER

Indhold der postes på virksomhedens sociale medier som f.eks. Facebook-sider, i form af kommentarer og andet indhold, kan sidens ejere ikke gøres ansvarlig for, ligesom Green Room Group forbeholder sig ret til at afvise eller fjerne materiale postet af andre, der anses for at være fornærmende, stødende, racistisk, ulovligt eller faktuelt forkert.

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

For at overholde Persondataloven for EU gældende pr. 25. maj 2018 har vi opdateret vores Cookie- og privatlivspolitik. Du kan læse den her.

KONTAKTOPLYSNINGER

Green Room Group
CVR. 41947071
Tåstrupvej 2
2690 Karlslunde
Tlf. 2683 0104
E-mail: kontakt@raskpaaraw.dk