Danske succeshistorier

Fri for ledsmerter (gigt), knæproblemer, 10 kg vægttab, mere energi og bedre humør

Danske Rie led tidligere af ledsmerter så hun bl.a. ikke kunne sidde på knæ. Lægen mente det kunne være gigt, men i stedet for at gå på medicin skiftede hun kost til rå frugt og grønt. I dag er smerterne næsten væk og hun kan gøre ting hun ikke kunne for tre år siden. Hun har også tabt 10 kg. på 8 uger, fået mere energi, mere styrke og et bedre humør og mental balance.

Urinsyregigt, forhøjet levertal, 14 kg vægttab, (diabetes 2), dårlig kondi

Sune er far til 3 og var blevet lettere overvægtig da han besluttede at prøve rawfood i 100 dage. Han havde bl.a. symptomer på diabetes 2, urinsyregigt i leddene, en elendig kondition og forhøjede levertal. I perioden på rawfood gik han fra at kunne løbe 1 1/2 km. til 7 km. uden at træne. Han tabte 14 kg., har ikke længere symptomer på urinsyregigt, hans blodprøver er flotte og ligeså er levertallene.

Fri for sukkerafhængighed, psoriasis, mavesmerter, træthed, candida svamp, væskeophobninger

Danske Vinnie døjede tidligere med både træthed, væskeophobninger, overvægt, svage ben, psoriasis, sukkerafhængighed, candidasvamp og så blev hun flere gange indlagt med mavesmerter. Hun havde været på masser af kure hele livet uden forbedring men det ændrede sig da hun faldt over et kursus der hed ‘Helbred dig selv naturligt’ med Louise Koch. I dag lever hun på en særlig frugtbaseret kost og efter 5 måneder er næsten alle hendes helbredsproblemer helt væk. Selv hendes syn er blevet klarere, og hun har det fantastisk.

Ondt i kroppen med smerter, stive led, hævede fødder og hænder

Susanne havde efter en halsoperation fået en masse følgesygdomme, der gjorde at det var svært at fungere normalt. Hun havde bl.a. ondt i kroppen med smerter, stive led, hævede fødder og hænder men efter en uge på rå frugt og grønt på Louises retreat begyndte det hele at gå væk.

Fri for forstoppelse, blødende tarme, lavt selværd og kaffe afhængighed

Danske Anne havde i årevis døjet med forstoppelse og oplevede også blødende tarme. Hun holdt sig kørende på kaffe og døjede også med lavt selværd. Tarmproblemerne gjorde, at hun begyndte at undersøge forskellige kostretninger. Bl.a. kom hun forbi LCHF (low carb high fat) på Youtube, men fald samtidig også over dens modsætning nemlig HCLF  (high carb low fat). Det gav mening for hende, og efter kost tid på kosten der også kaldes 80/10/10 så hun måbende resultater. Hendes fordøjelse fungerede perfekt, selvværdet kom op og kaffen behøvede hun ikke længere.

Træthed, knuder i brysterne, angst,  søvnløshed, svamp, bylder, m.m

Micha var gået ned med stress og havde bl.a. kronisk træthedssyndrom der gjorde at hendes eneste udsigt som 35 årig var at gå på pension. I 8 måneder prøvede hun derfor gourmetrawfood, men fik det ikke synderligt meget bedre. Derfor startede hun i sommeren 2010 på rawfoodretningen 80/10/10, og i videoen fortæller hun om, hvordan hun på bare et år kunne begynde at løbe og cykle igen.  Der udover er hun sluppet af med søvnproblemer, angst (socialfobi), bylder og bumser, svamp, hælerevner, knuder i brysterne og hun har fået stærkere hår og negle. Hun er også begyndt at grine og pjatte igen og vigtigst af alt er hun startet i praktik og har ikke længere udsigt til pension.

80% forbedring af migræne på få måneder

Coach og foredragsholder Gitte Koldtoft har lidt af migræne i rigtig mange år og prøvet alt for at komme af med den. Senest har hun givet rawfoodretningen 80/10/10 en chance, og har oplevet ca. 80% forbedring af migrænen på kun få måneder. Hør hendes oplevelser og gode råd i denne video.

Forbedret psoriasis på 1 uge, stærkere negle, mere ro i kroppen

Selma har haft psoriasis siden hun var teenager og tog med på Louises retreat. Her levede hun udelukkende af rå frugt og grønt i en uge og på kun den uge begyndte hendes psoriasis at blive mindre. Hun fik også stærkere negle og mere ro i kroppen.

Binyretræthed, leverproblemer, angst m.m.

Louise har været på rawfood(80-10-10) i 1 1/2 år og er på den tid blevet helbredt for rigtig mange ting. Herunder bl.a. binyretræthed, urinsyregigt, søvnproblemer, infektioner, hormonelle problemer, candidasvamp, rander under øjnene, leverproblemer, væskeophobninger, morgenhoste med slim, angstanfald, fødevarerintolerancer, ondt i lænden, hår og negle der knækkede og en hud der var helt gul. I dag er hun helt sygdomsfri bortset fra eksem, som hun på sigt også håber at komme af med.

Triatlet kom af med bumser på ryggen, slim, nedtrykthed.

Casper der er triatlet og cykkelbud kører uendeligt mange kilometer hver dag, samtidig med at han styrketræner. Det gør han på en kost bestående af rå frugt og grønt hele dagen og så noget opvarmet vegansk om aftenen. Grunden til at han har valgt den kost er, at han får bedre resultater og så hjælper det på helbredet. Bl.a. kom han af med bumser på ryggen, slim og nedtrykthed.

Angstanfald, socialfobi, forstoppelse, oppustet, depression

Camilla led normalt af en masse udfordringer inkl. daglige angstanfald, socialfobi, forstoppelse, oppustethed og depression. Efter kun en uge på kosten på Louises retreat var der mærkbare forandringer og meget af det var væk, inkl. en ligtorn der også begyndte at gå væk.

Klar i hovedet, energi og vægttab

Martin er 36 og har prøvet at været på gourmetrawfood i 66 dage. Han havde aldrig lavet mad før, så det var lidt af en omvæltning. I starten oplevede han udrensningssymptomer hvor han mistede tråden når han snakkede og samtidig frøs han mere end han plejede. I den anden måned på rawfood blev han til gengæld super frisk og behøvede ikke længere at sove til middag. Han blev også mere klar i hovedet end han havde været før og tabte 7-8 kg. Efter de 66 dage fik han taget blodprøver, og de var alle fine, inkl. jern, D-vitamin og B12.

8 år på rawfood – del 1

Petr er fra Tjekkiet og har været på rawfood i 8 år. Han blev som tvilling født for tidligt, og havde indtil hans livsstilsændring ind imellem problemer med helbredet. Bl.a. led han af psoreasis, seboreisk eksem i ansigtet, hovedpiner, forstoppelse, svimmelhed og så de klassiske influenzaer, halsbetændelser og lungebetændelser ca. 3-5 gange om året. I dag er han fri for det hele og har ikke haft en sygedag de sidste 4-5 år.

8 år på rawfood – del 2

I denne video fortæller Petr bl.a. om hvordan han helede et brækket håndled på kortere tid end normalt, selvom han næsten kun levede af meloner og ikke fik mælkeprodukter og kød. Andre ting der har ændret sig er at han ikke længere bliver solskoldet og hans sanser er blevet skarpere. For nogle år siden fik han for en sikkerheds skyld taget blodprøver, men alle tal var fine uden mangelsygdomme.

Vægttab og morgenfrisk

Christian er 32 år og vejede et år tidligere 116 kg. Årsagen var for lidt motion og for mange færdigretter, og han besluttede derfor at lægge sin kost om til delvis rawfood. I løbet af et år har han tabt 7-8 kg. og oplever bl.a. at være meget mere frisk om morgenen. Noget af det der har forundret ham er hvor let det har været at lægge sin kost om, og hvor lidt han savner ting som f.eks. mælk.

Sunde raw food opskrifter - ebog