Helbred dig selv naturligt

“Helbred dig selv naturligt!” Det er ikke en sætning du nogensinde ville høre fra din læge, men ikke desto mindre er det faktisk muligt! For ja, kroppen kan helbrede sig selv!

Sådan gør du!

Kæmper du med helbredet, og har du prøve alt? Så helbred dig selv naturligt!

Du ved, at når du brækker en arm eller skærer dig, så heler kroppen dig. Det er ikke hverken lægen, pillerne eller forbindingen der gør det. Kroppen kan hele meget mere end vi tror, men vi har bare aldrig lært hvordan. Det handler om at giver kroppen de rigtige betingelser, så den får det optimale overskud til at rense ud og reparere.

Det handler om at fjerne alle de ting der gør os syge, og tilføje en naturlig, rå og næringsrig kost fuld af vitaminer, mineraler etc. Dertil kommer at tilføje sunde forhold på livsstilsfronten, samt at ændre hele vores tankegang og forståelse omkring sygdom og sundhed. Der skal skabes et nyt mind-set, der tillader at vi kan blive raske. Den naturlige metode hjælper simpelthen din krop til at helbrede sig selv. Det er især kosten og mind-settet, der gør den store forskel.

Før og efterbillede, fra da jeg var syg til dag.

Jeg havde bl.a. svær neglesvamp, som i dag også er helt væk.

”Hvor meget kan man helbrede naturligt?”, tænker du nok. Der er som sådan ingen grænser for hvad og hvor meget kroppen kan helbrede selv, hvis den får de rigtige betingelser. Den er skabt til at regenerere og rense sig selv, så det eneste der forhindrer de helt store resultater er, hvor effektivt du går til værks. Sætter du ind på alle tre fronter – kost, livsstil og mind-set, og får lettet fordøjelsesbyrden, afgiftningsbyrden og den mentale byrde, så er der ingen grænser. Der er så virkelig mange eksempler på folk, der har helbredt ting, som de tidligere har opgivet at helbrede den konventionelle vej. Se blot alle succeshistorierne her…

Den helbredende kost

Den kostretning man bruger, er en raw food retning, der hedder 80/10/10. Det er den mest rene og naturlige retning der findes, og det handler om at spise frugt og grønt i deres naturlige form, som det kommer fra naturen. Samtidig er der en minimal mængde forarbejdning og raffinering, og der er heller ingen farvestoffer, sprøjtemidler, tilsætningsstoffer eller lignende. Det er naturlig mad, som kroppen kan genkende og let få igennem systemet.

En af de primære principper, for at kunne øge kroppens egen helingsevne, er som sagt at lette fordøjelsesbyrden. Det giver kroppen mere energi til at hele. Derfor spiser man rigtig meget frugt, da det er noget af det letteste af fordøje, samtidig med at det giver rigtig god energi. Frugt indeholder høje mængder vitaminer og mineraler, som booster kroppens naturlige immunforsvar, og frugt er på ingen måde tomme kalorier.

Salat og grøntsager er også en meget vigtig del af kosten. Især det at få fibre og mineraler sammen med vitaminerne er vigtigt. Fordi de færreste gider at spise en kedelig skål grøn salat, så drikker mange i stedet lækre og helende grønne smoothies.

Ting du skal fjerne

Dog bliver man ikke rask kun ved at tilføje en masse sunde ting. Man bliver simpelthen også nødt til at fjerne alle de ting, der har været med til at skabe sygdommen i første omgang. Det handler bl.a. om forurening i vores kost og miljø, samt stress og negative indflydelser. Der er altså en masse ting, der skal kigges på og fjernes.

Det er også vigtigt, at man får lavet en mental hovedrengøring, for sygdom har svært ved at trives i en positivt tænkende krop. Stress, angst, depression og negative tanker, vil nemlig være med til at trække en syg krop endnu længere ned. Så det er alfa omega, at man også får ryddet op på den emotionelle og tankemæssige front også.

Jeg havde eksem hele mit liv, men det er i dag helt væk.

Da det var værst var det over hele kroppen, men i dag bruger jeg ikke  længere cremer.

Derfor bør du give det en chance

Hvis du læser dette nu, så er det formentlig fordi, at alt det du har prøvet indtil videre ikke har virket. Du har formentlig prøve alt i medicin, kosttilskud og alternative behandlinger, uden at have fået de resultater du drømmer om. Sandheden er, at den bedste til at helbrede dig, er din egen krop. Dit job er at lære hvad der skal til, og så give den overskuddet til det.

Hverken læger, piller eller kosttilskud kan helbrede bedre end kroppe selv. Så hvis du lærer, hvordan du giver din krop det ekstra overskud, den har brug for, vil den kunne flytte bjerge. Simpelthen ved at fjerne det der belaster den og tilføje sunde forhold, så den får overskud til reperationen.

Synes du det lyder spændene, og kunne du godt tænke dig at give det et forsøg? Så vil jeg foreslå, at du ser mit gratis webinar ’Sådan spiser du dig rask naturligt’. I webinaret, der varer en time, fortæller jeg min egen historie om, hvordan jeg gik fra ekstremt syg og sengeliggende til at være ekstremt rask og have masser af energi.

To andre fordele jeg fik var, at jeg tabte mig og mit hår blev tykt og sundt.

Giv det et forsøg!

Når du er kommet lidt mere ind i tingene er mit forslag, at du giver det et forsøg en måned eller to. Så kan du se, om det er noget for dig. På den tid vil du let kunne mærke, om det jeg snakker om er rigtigt eller ej. Din krop vil begynde at reagere på ændringerne, og når den gør det, vil du vide, at det virker.

I starten bliver ting du døjer med enten langsomt bedre, eller også begynder du at detox og får nogle symptomer, hvor tingen bliver værre i en periode. Detox er en naturlig del af processen, fordi kroppen har brug for at rense ud i gammelt skidt, før den kan reparere. Er man ikke særlig forurenet, kommer der selvfølgelig ikke noget detox. Så bliver tingene bliver blot bedre og bedre.

Så med andre ord, hvis du giver det et forsøg en måned eller to og oplever forandringer, positive eller negative, så ved du, at det også vil virke for dig. Din krop er gået i gang!

Lær det rigtigt

Det er dog vigtigt at du sætter dig godt ind i tingene, for der kan være en del faldgruber i starten, især med kosten. Det kan f.eks. være at få den rigtige mængde kalorier, og få balancen mellem fedt og sukker rigtig. Der er også forskellige forbehold at tage højde for, alt efter hvilken sygdom man døjer med. Selve overgangsperioden til rå mad er især vigtig, for at få succes fra starten.

En ting du kan holde i baghovedet er, at man i hvert fald ikke kan tage skade af, at spise frugt og grønt i en periode. Du vil i ’værste tilfælde’ give din krop et sundhedsboost, den vil elske. Du vil også altid kunne gå tilbage til din gamle kost og livsstil senere, hvis det alligevel ikke var noget for dig.

Så er du træt af piller og behandlinger?

Så med andre ord, hvis du er træt af piller, kosttilskud, behandlinger og læger, der ikke vil hjælp dig, så har du intet at miste ved at prøve den naturlige metode. Det første du kan gøre er, at gå ind og downloade min gratis ’Kom i gang guide’. Så lærer du præcist, hvad du skal spise og gøre.

Derefter kan du f.eks. se mit gratis webinar og høre, hvordan jeg selv blev rask fra en uendelig lang liste af sygdomme. Blot ved at omlægge min kost og livsstil! I webinaret lærer du bl.a.:

  • Hvad der skal til for at kroppen kan helbrede sig selv
  • Hvad man skal spise, for at spise sig rask
  • Hvorfor der ikke er nogen, der ved noget om dette

Webinaret er helt gratis, og bagefter vil du have fundet motivationen og nok viden til selv at komme i gang med at forvandle dit helbred. Kun kroppen selv kan helbrede, og livet er simpelthen for kort til at være syg! Helbred dig selv naturligt!

Jeg helbredte mig selv naturligt, og det kan du også!

Louise Koch

0
DIN KURV
  • No products in the cart.