BLIV RASK NATURLIGT

Uden medicin, kosttilskud, læger eller behandlinger

Verden over oplever mennesker, at blive raske fra alverdens sygdomme naturligt, blot ved at omlægge deres kost og livsstil til 80/10/10.

Når du skærer dig eller brækker armen, så heler din krop dig. Det er hverken din læge eller din medicin, der gør det. Kroppen kan helbrede rigtigt mange ting, hvis den får muligheden for det, men vi har bare aldrig lært hvordan. Rask på Raw handler om, hvordan man giver sin krop den optimale mulighed for at helbrede sig selv.

Louises sygdomshistorie

Min historie

Mit navn er Louise Koch, og jeg er selv blevet rask fra mange års sygdom. Bl.a. led jeg af binyretræthed, urinsyregigt, leverproblemer (jeg var helt gul i huden), søvnproblemer, væskeophobninger, angstanfald, betændelser, candidasvamp, fødevareintolerancer og en lang liste af andre ting. Samtidig fik jeg også at vide, at der var så meget skade på mine celler og DNA, at næste stadie ville være kræft, hvis ikke jeg gjorde noget. I dag er jeg helt rask, og prøver at udbrede budskabet og hjælpe andre med også at få det bedre. Læs hele min historie her…

Bliv naturligt rask

Har du selv prøvet alt i medicin uden at det fjernede sygdommen, men kun symptomerne? Har du prøvet alt i alternative behandlinger, der ikke rigtigt virkede, og er du møgfrustreret over ikke at vide, hvor du skal gå hen? Føler du, at din læge synes du er hypokonder, og er du træt af at skulle tage mere medicin? Så har du det ligesom jeg havde det, og som rigtig mange andre også har det. Ved at fjerne de ting der belaster, og tilføje de ting kroppen har brug for, kan du få din krop til at reparere sig selv og blive rask fra langt flere ting end du tror. Nøgleordene er bl.a. raw food retningen 80/10/10, grønne smoothies, en ændring af din tankegang og en livsstilsomlægning.

Raw food 80/10/10

Hvad kan helbredes?

De klassiske ting, som folk helbreder naturligt er overvægt, træthed, uren hud, depression, candidasvamp og lettere fordøjelsesproblemer, men listen over ting, som folk har oplevet forbedringer med, er uendelig lang. Jeg har interviewet en lang række mennesker fra både Danmark og udlandet, hvor de fortæller deres personlige succeshistorier.

Dem kan du se under ‘Succeshistorier’. De har alle helbredt sig selv fra forskellige ting, lige fra forhøjet levertal, urinsyregigt, overvægt,

Crohns (kronisk tarmbetændelse), psoriasis, symptomer på diabetes 2, eksem, depression, knuder i brysterne, angst og mange andre ting. Blandt de engelske videoer er der sågar nogle, der har helbredt kræft, sukkersyge og sklerose, men man skal være klar over, at det ikke er en quick fix metode. Naturlig helbredelse tager tid, energi og vedholdenhed, og jo mere syg man er, jo mere tålmodig skal man være. Det er umuligt at sige, hvor rask du kan blive, og hvad der kan helbredes, for det kommer an på kroppens vitalitet, hvad du fejler og hvordan du følger principperne. Men erfaringsmæssigt så kan langt flere ting helbredes, end vi lige regner med.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og download min ‘Kom i gang guide’ helt gratis.

Sådan. Tjeck tin inbox (eller spamfolder).

Sådan kommer du i gang

Jeg har lavet en gratis guide (pdf), der hedder ‘Sådan kommer du i gang’, som du kan downloade når du tilmelder dig mit nyhedsbrev (du kan altid framelde dig igen). I guiden svarer jeg blandt andet på nogle af det mest almindelige begynderspørgsmål, så som: hvad skal jeg spise? Hvordan køber jeg ind? ‘Hvad er 80/10/10 for noget? Hvordan er det anderledes fra gourmet raw food? Du får også nogle super simple opskrifter, samt en generel ugeplan du kan bruge, efter du har trappet langsomt op i kosten. Så har du lyst til at vide mere om, hvordan jeg og rigtigt mange andre har spist os raske, så hent ‘Sådan kommer du i gang’ guiden med det samme ovenfor.

Min research og baggrund

Jeg har selv levet efter ’Rask på Raw’ principperne siden sommeren 2009, og jeg er i dag helt rask. Siden jeg startede, har jeg brugt alt min tid på at finde frem til den bedste måde, at styrke kroppens evne til at helbrede sig selv på. Det er den viden og research, som denne side, mine bøger, mine coachinger og mine videoer bygger på. Jeg er et helt almindeligt menneske, der skriver ud fra egne erfaringer, og jeg er ikke hverken læge eller kostvejleder.

I stedet har jeg brugt min baggrund fra 10 år i TV- branchen, til at researche og formidle, og i dag er jeg certificeret coach, forfatter og foredragsholder. Min mission er at hjælpe dig til også at få det godt igen, for den viden jeg sidder med, kan jeg simpelthen ikke holde for mig selv.

Frugt og grønt

Succes historier

Problemet med moderne medicin, og hvorfor jeg prøver at undgå det

Sådan taber du dig og får den ideelle vægt, på en High Carb Low Fat – 80/10/10 kost

Urinsyregigt, forhøjet levertal, dårlig kondition m.m.

80% forbedring af migræne på få måneder

Klar i hovedet, energi og vægttab

Slut med træthed, knuder i brysterne, angst, søvnløshed, svamp, bylder

Vægttab og mere morgenfrisk

8 år på rawfood – del 1

8 år på rawfood – del 2

Få personlig coaching

Vil du gerne have, at jeg tager dig i hånden, og hjælper dig hele vejen? Så kan du få et personligt coachingforløb hos mig. Vi laver en plan, der passer til dine ønsker og helbredsudfordringer, og som er overskuelig for dig at holde. På den måde undgår du også mange af de klassiske begynderfejl og får de hurtigste og bedste resultater.

Louise Koch

Dyk ned i mine bøger og e-bøger

Vil du gerne lære endnu mere om kosten og livsstilen, så er der masser af information i mine bøger og e-bøger. Jeg har også lavet en bog med lækre opskrifter, og i en anden kan du lære alt om, hvordan man laver en optimal grøn smoothie, som er en af de ting jeg virkeligt kan anbefale.

Naturligt rask - kosten

Naturligt Rask 1 – Livsstilen

Dette er grundbogen i naturlig helbredelse, som giver dig en unik forståelse for alle principperne. I 10 lette trin giver jeg dig hele opskriften, så du selv kan komme i gang med den sunde kost og livsstil.

Naturligt Rask - Kosten forside

Naturligt Rask 2 – Alt om kosten

I denne bog lærer du alt om, hvad og hvordan du skal spise hvis du vil følge 80/10/10 principperne. Du får også 3 ugers overgangskostplan, og en masse tips og tricks til både indkøb, modning og meget mere.

Grønne smoothies forside

Den helbredende grønne smoothie (e-bog)

Grønne smoothies er noget af det sundeste du kan give din krop, og i denne bog får du al den viden du behøver, for at lave den optimale grønne smoothie. Du får også 52 lækre og lette opskrifter.

Sunde raw food opskrifter 801010

Sunde 80/10/10 raw food opskrifter (E-bog)

Hvis du gerne vil have lidt inspiration til, hvilke retter du kan lave med 8010/10, så er det denne bog, som du skal have fat i. I den finder du 42 lækre rå opskrifter, som du kan bruge til både hverdag og fest.

Gratis videokursus

12 GRATIS VIDEOER
og lær hvordan, du bliver rask naturligt

Navn: E-mail:

Følg mig på de sociale medier

Følg med og find ugentlig inspiration i mine videoer, billeder og indlæg på Facebook, Youtube og Instagram.

SwedishEnglish