Lær at lave lækre rå gourmet retter, der trækker

Undgå at falde i, når trangen til noget lækkert melder sig

Dette kursus er for dig, der allerede er godt i gang med at spise ’raw’. Du kender alle principperne bag 80/10/10, og du er allerede blevet relativt rask, men…

  • du kæmper med trangen til den opvarmede mad
  • du ville ønske, at du kunne lave noget andet end bare monomåltider, salater og smoothies
  • du savner inspiration til lækre, velsmagende retter
  • du savner opskrifter, til når du får gæster, eller når du skal ud socialt

Lær at lave lækre rå gourmet retter, der trækker

Undgå at falde i, når trangen til noget lækkert melder sig

Dette kursus er for dig, der allerede er godt i gang med at spise ’raw’. Du kender alle principperne bag 80/10/10, og du er allerede blevet relativt rask, men…

  • du kæmper med trangen til den opvarmede mad
  • du ville ønske, at du kunne lave noget andet end bare monomåltider, salater og smoothies
  • du savner inspiration til lækre, velsmagende retter
  • du savner opskrifter, til når du får gæster, eller når du skal ud socialt

Lær de avancerede grundprincipper

I dette videokursus lærer du, hvordan du laver avancerede rå retter, som gør det lettere at forblive rå. Disse retter er ikke hverdagsmad, men i stedet lækkerier til når du kæmper eller det skal være ekstra lækkert.

Kurset lærer dig grundprincipperne bag at lave rå gourmetretter, og du lærer f.eks. hvordan du:

  • laver en basissovs eller dressing
  • smager en rå sovs/dressing til
  • skaber den rette tekstur og kopierer opvarmet mad
  • genskaber nogle af dine elskede favoritretter fra f.eks. det thailandske, italienske, danske og indiske køkken.

Med andre ord så lærer du, hvordan du laver lækre rå retter, der kan tage trangen til den opvarmede mad, og som du ligefrem kan bliv afhængig af.

Du lærer også de mere avancerede tricks til, hvordan du f.eks. bruger en dehydrator og en juicer, giver maden et ekstra pift, improviserer ud fra hvad du har i køleskabet, og hvordan du åbner en ung kokosnød.

Pris 1.500,-

JA TAK, JEG VIL I GANG
Betalingskort

I dette videokursus lærer du, hvordan du laver avancerede rå retter, som gør det lettere at forblive rå. Disse retter er ikke hverdagsmad, men i stedet lækkerier til når du kæmper eller det skal være ekstra lækkert.

Kurset lærer dig grundprincipperne bag at lave rå gourmetretter, og du lærer f.eks. hvordan du:

  • laver en basissovs eller dressing
  • smager en rå sovs/dressing til
  • skaber den rette tekstur og kopierer opvarmet mad
  • genskaber nogle af dine elskede favoritretter fra f.eks. det thailandske, italienske, danske og indiske køkken.

Med andre ord så lærer du, hvordan du laver lækre rå retter, der kan tage trangen til den opvarmede mad, og som du ligefrem kan bliv afhængig af.

Du lærer også de mere avancerede tricks til, hvordan du f.eks. bruger en dehydrator og en juicer, giver maden et ekstra pift, improviserer ud fra hvad du har i køleskabet, og hvordan du åbner en ung kokosnød.

Pris 1.500,-

JA TAK, JEG VIL I GANG
Betalingskort

E-opskriftsbøger med lækre rå opskrifter

I kurset får du alle Louises opskrifts e-bøger med avancerede rå opskrifter på alt lige fra kolde supper, is, kager, dressinger, desserter, hovedretter, forretter og wraps, til nori-ruller, sandwich, spaghetti retter og meget mere. Se eksempler i slideshowet. Dette inkluderer eksklusiv adgang til Louises e-opskriftsbøger, der er under udarbejdelse, som ikke kan købes andre steder.

Forrige Forrige Forrige Næste Næste Næste
123456789101112131415161718192021

Kurset indeholder:

  • INTRODUKTION TIL KURSET

    I denne lektion får du en introduktion til kurset, samt ideer til, hvordan du kan indrette dit køkken, og hvilke maskiner du kan bruge.

  • BASISVIDEN

    I den rå 80/10/10 kost er der nogle klassiske retter og generelle principper, som går igen. Dem får du en introduktion til i denne lektion.

  • BASIS SOVSE OG DRESSINGER

    Det første du skal lære er, hvordan du laver en simpel basissovs, som du kan krydre og smage til på forskellige måder.

  • MAD MED PIFT

    For at lave rå retter, der kan overvinde trangen til opvarmet mad, så skal der ‘pift’ i. Hvad der giver ‘pift’, det lærer du i denne lektion.

  • AVANCEREDE TRICKS

    Lær de mere avancerede tricks til at få den rå mad til at smage bedre og ligne opvarmet mad lidt mere.

  • fIMPROVISERING

    Når først du kender basisprincipperne, så er det tid til at improvisere selv. Lær hvordan du kan improvisere retter, ud fra hvad end du har i køkkenet.

Kurset indeholder:

  • INTRODUKTION TIL KURSET

    I denne lektion får du en introduktion til kurset, samt ideer til, hvordan du kan indrette dit køkken, og hvilke maskiner du kan bruge.

  • BASISVIDEN

    I den rå 80/10/10 kost er der nogle klassiske retter og generelle principper, som går igen. Dem får du en introduktion til i denne lektion.

  • BASIS SOVSE OG DRESSINGER

    Det første du skal lære er, hvordan du laver en simpel basissovs, som du kan krydre og smage til på forskellige måder.

  • MAD MED PIFT

    For at lave rå retter, der kan overvinde trangen til opvarmet mad, så skal der ‘pift’ i. Hvad der giver ‘pift’, det lærer du i denne lektion.

  • AVANCEREDE TRICKS

    Lær de mere avancerede tricks til at få den rå mad til at smage bedre og ligne opvarmet mad lidt mere.

  • IMPROVISERING

    Når først du kender basisprincipperne, så er det tid til at improvisere selv. Lær hvordan du kan improvisere retter, ud fra hvad end man har i køkkenet.

  • DET ITALIENSKE KØKKEN

    Lær hvilke ingredienser og krydderier, du kan bruge, hvis du vil lave retter, der minder om dem, man finder i det italienske køkken.

  • DET DANSKE KØKKEN

    Der er en række klassiske krydderier og råvarer, som vi bruger i det danske køkken. Her får du en oversigt over, hvilke ting du kan bruge til danske retter.

  • DET THAILANDSKE KØKKEN

    Det thailandske køkken er fuld af spændende smage, og her får du en oversigt over de mest almindelige. Du får også thai-opskrifter, som du kan øve dig på.

  • DET INDISKE KØKKEN

    I Indien er krydderierne noget af det vigtigste for maden, og derfor er det ret nemt at genskabe retter fra det indiske køkken. Du lærer hvordan.

  • DEHYDRATOR TIPS

    Skal din mad være ekstra spændende, kan du investere i en dehydrator. I denne lektion får du idéer til, hvad du kan lave i en dehydrator, samt lidt lækre opskrifter på bl.a. pizza og wraps.

Pris 1.500,-

JA TAK, JEG VIL I GANG
Betalingskort
  • DET ITALIENSKE KØKKEN

    Lær hvilke ingredienser og krydderier, du kan bruge, hvis du vil lave retter, der minder om dem man finder i det italienske køkken.

  • DET DANSKE KØKKEN

    Der er en række klassiske krydderier og råvarer, som vi bruger i det danske køkken. Her får du en oversigt over, hvilke ting du kan bruge til danske retter.

  • DET THAILANDSKE KØKKEN

    Det thailandske køkken er fuld af spændende smage, og her får du en oversigt over, de mest almindelige. Du får også thai-opskrifter, som du kan øve dig på.

  • DET INDISKE KØKKEN

    I Indien er krydderierne noget af det vigtigste for maden, og derfor er det ret nemt at genskabe retter fra det indiske køkken.

  • DEHYDRATOR TIPS

    Skal din mad være ekstra spændende, kan du investere i en dehydrator. I denne lektion får du idéer til, hvad du kan lave i en dehydrator, samt lidt lækre opskrifter på bl.a. pizza og wraps.

Pris 1.500,-

JA TAK, JEG VIL I GANG
Betalingskort

Få adgang til alle fremtidige opdateringer og gourmet opskrifter

Det gode er, at du også fremover vil have adgang til alle nye opdateringer i kurset, inkl. kommende videoer, samt nye spændende opskrifter og opskriftsbøger.

Så tilmeld dig nu, og smag din første rå Pad thai, hvidløgssuppe, spaghetti bolognaise, thousand island dressing, Indiske karry, chokoladeis eller jordbærkage allerede i dag. Alt sammen helt råt, vegansk og uopvarmet.

Mød din underviser

Coach, forfatter og foredragsholder Louise Koch har helbredt sig selv vha. en rå vegansk kost baseret på rå frugt og grønt, samt frø og nødder. I mere end 15 år har hun eksperimenteret med, hvordan man laver lækre og velsmagende rå retter, der ligner og smager lidt, som dem man finder i det opvarmede køkken. Det er blevet til en lang række bøger og opskrifts e-bøger med alle hendes bedste kreationer. Hun har også tidligere være gæstekok i Youtube madlavnings­sprogrammet ‘Let’s Cook Raw’, samt lavet maden på alle hendes egne retreats. Samtidig er hun kvinden bag bestsellerbøgerne ’Naturligt Rask’, og hun har mere end 22.000 følgere på hendes engelske Youtube kanal.

Pris 1.500,-

JA TAK, JEG VIL I GANG
Betalingskort
Green Room Group v. Louise Koch - CVR. 41947071 - kontakt@raskpaaraw.dk - Enfold Theme by Kriesi
Scroll to top Scroll to top Scroll to top
0