Lær at lave lækre rå gourmet retter, der trækker
Undgå at falde i, når trangen til noget lækkert melder sig
Dette kursus er for dig, der allerede er godt i gang med at spise ’raw’. Du kender alle principperne bag 80/10/10, og du er allerede blevet relativt rask, men…
Lær at lave lækre rå gourmet retter, der trækker
Undgå at falde i, når trangen til noget lækkert melder sig
Dette kursus er for dig, der allerede er godt i gang med at spise ’raw’. Du kender alle principperne bag 80/10/10, og du er allerede blevet relativt rask, men…
Lær de avancerede grundprincipper
I dette videokursus lærer du, hvordan du laver avancerede rå retter, som gør det lettere at forblive rå. Disse retter er ikke hverdagsmad, men i stedet lækkerier til når du kæmper eller det skal være ekstra lækkert.
Kurset lærer dig grundprincipperne bag at lave rå gourmetretter, og du lærer f.eks. hvordan du:
- laver en basissovs eller dressing
- smager en rå sovs/dressing til
- skaber den rette tekstur og kopierer opvarmet mad
- genskaber nogle af dine elskede favoritretter fra f.eks. det thailandske, italienske, danske og indiske køkken.
Med andre ord så lærer du, hvordan du laver lækre rå retter, der kan tage trangen til den opvarmede mad, og som du ligefrem kan bliv afhængig af.
Du lærer også de mere avancerede tricks til, hvordan du f.eks. bruger en dehydrator og en juicer, giver maden et ekstra pift, improviserer ud fra hvad du har i køleskabet, og hvordan du åbner en ung kokosnød.
Normalpris 1.500,-
Tilbud: kun 1.199,-
Lær de avancerede grundprincipper
I dette videokursus lærer du, hvordan du laver avancerede rå retter, som gør det lettere at forblive rå. Disse retter er ikke hverdagsmad, men i stedet lækkerier til når du kæmper eller det skal være ekstra lækkert.
Kurset lærer dig grundprincipperne bag at lave rå gourmetretter, og du lærer f.eks. hvordan du:
- laver en basissovs eller dressing
- smager en rå sovs/dressing til
- skaber den rette tekstur og kopierer opvarmet mad
- genskaber nogle af dine elskede favoritretter fra f.eks. det thailandske, italienske, danske og indiske køkken.
Med andre ord så lærer du, hvordan du laver lækre rå retter, der kan tage trangen til den opvarmede mad, og som du ligefrem kan bliv afhængig af.
Du lærer også de mere avancerede tricks til, hvordan du f.eks. bruger en dehydrator og en juicer, giver maden et ekstra pift, improviserer ud fra hvad du har i køleskabet, og hvordan du åbner en ung kokosnød.
Normalpris 1.500,-
Tilbud: kun 1.199,-
Normalpris 1.500,-
Tilbud: kun 1.199,-
Normalpris 1.500,-
Tilbud: kun 1.199,-
Mød din underviser
Coach, forfatter og foredragsholder Louise Koch har helbredt sig selv vha. en rå vegansk kost baseret på rå frugt og grønt, samt frø og nødder. I mere end 15 år har hun eksperimenteret med, hvordan man laver lækre og velsmagende rå retter, der ligner og smager lidt, som dem man finder i det opvarmede køkken. Det er blevet til en lang række bøger og opskrifts e-bøger med alle hendes bedste kreationer. Hun har også tidligere være gæstekok i Youtube madlavningssprogrammet ‘Let’s Cook Raw’, samt lavet maden på alle hendes egne retreats. Samtidig er hun kvinden bag bestsellerbøgerne ’Naturligt Rask’, og hun har mere end 22.000 følgere på hendes engelske Youtube kanal.
Normalpris 1.500,-