KURSER & EVENTS

FRESH FOOD FESTIVAL

Den 20. -23. Juli 2017

4 dage med frugt, sport, foredrag og sjov

Kunne du tænke dig at:

  • at prøve at leve fire dage udelukkende på lækker rå frugt og grønt og booste dit helbred?
  • at møde en masse andre fra hele verden, der lever på raw food retningen 80/10/10 og har gjort det længe?
  • at møde internationale foredragsholdere og sportsfolk der lever på kosten?
  • at møde Louise Koch, der har skrevet bogen ‘Naturligt Rask’
  • at lære meget mere om kosten og livsstilen, der kan forbedre dit helbred og din energi?
  • få masser af sport, yoga, foredrag og sociale aktiviteter?

Så tag med på den store internationale Fresh Food Festival, der afholdes lidt syd for Roskilde hvert år. ’Fresh Food Festival’ er en international festival, der handler om at leve super sundt på alle måder. Det er fire dage med internationale foredragsholdere, sportsaktiviteter, sociale aktiviteter, overnatning og masser af sund mad baseret på raw food retningen 80/10/10.

Det betyder, at hovedvægten ligger på frisk, rå, økologisk frugt og dertil alt i salat og grøntsager. Intet er opvarmet og intet er animalsk. Festivalen trækker folk fra hele verden, og alt foregår derfor på engelsk. Den er også både alkohol og rygefri, og afholdes på Osted Fri- og Efterskole i et naturskønt område lidt syd for Roskilde. Alle med interesse i en rå vegansk kost- og livsstil baseret på 80/10/10-principperne er velkomne, og det er også muligt at købe endags pas. Du kan læse meget mere her: www.freshfoodfestival.com

RÅ VEGANSK CRUISE

Den 20. -23. Juli 2017

Oplev en uges fantastisk cruise i det Kroatiske Middelhav

rå vegansk cruise

En af mine venner Jesse arrangerer en begivenhed der lyder så skøn, at jeg simpelthen bare må dele. Det er et rå vegansk cruise til sommer i det Kroatiske øhav i en uge, og han kalder det verdens eneste ’Raw Vegan Cruise’.

Jesse og hans kæreste har simpelthen lejet et helt cruise skib og skaffet en raw food kok, og så er der ellers en uges ferie på et lækkert skib, med lækker rå mad, foredrag på engelsk om kost og livsstil, sol, kultur, yoga, ligesindede mennesker og masser af oplevelser.

Jesse har helbredt sig selv på samme måde, som jeg har, og han led tidligere af invaliderende polio vaccine skader, med spasmer og udsigt til en rullestol resten af livet.

I dag lever han et helt normalt liv, efter at have spist sig rask med rå frugt og grønt, og på cruiset deler han ud af alt sin viden.

Jeg ved hvor svært det kan være at komme i gang med kosten, når man er omgivet af almindelig mad og almindeligt spisende mennesker, så måske er denne skønne mulighed, lige det der skal til, for at du også komme i gang på en nem måde.