Få personlig hjælp af mig

ER DET HELE LIDT OVERVÆLDENDE?

Synes du at det hele er lidt overvældende? Måske er du i tvivl om hvordan du skal begynde med kosten, og præcist hvad det er du skal spise. Eller måske er du allerede i gang med kosten, men synes det er svært at holde sig fra de opvarmede fristelser? Eller måske er du bekymret for de fysiske ting du oplever i detoxperioden, og har brug for én der kan sige, om det du oplever er normalt eller ej og hvordan du skal håndtere det.

Hvis det lyder som dig, så er der masser af hjælp at hente. Jeg er certificeret coach og har hjulpet et utal af mennesker via oaching og rådgivning til at få det bedre. Det behøver ikke kun handle om kosten, men kan også handle om mentale blokeringer, daglige udfordringer, angst, stress, følelser eller hvad du ellers kunne have brug for.

SÅDAN FUNGERER DET…

Coachingen foregår enten over telefonen, eller online via programmer så som Skype, Google hangouts, Facebook calls og Facetime (gratis at bruge). Vi aftaler tid og dato inden coachingen pr. email, og så ringer du mig op på det aftalte tidspunkt. Det er også muligt at få coaching ansigt til ansigt, men det skal aftales specielt. Fordelen ved telefon- og Skype-coachinger er, at der spares transporttid, og vi er uafhængige af hvor i landet/verden vi sidder.

Du kan kontakte mig og aftale tid via formularen nedenfor eller på kontakt@raskpaaraw.dk.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig til at få det bedre.

Kh. Louise

Frugt og grønt
coacching

Book en tid:

1 + 0 = ?

Personlig succes (4 x 45 min.)

Er dit liv ikke sådan som du drømmer om, og føler du at du sidder fast i daglige eller følelsesmæssige udfordringer? Så vil jeg kunne hjælpe dig på vej! Du ved det sikkert ikke, men jeg har mange års erfaring i at coache folk med angst, socialfobi, lavt selvværd, stress ol. med stor succes, og jeg vil kunne hjælpe dig med en masse nye redskaber og strategier.

DKK 1.800,00

Coaching (60 min.)

Sidder du med en masse spørgsmål du gerne vil have svar på? F.eks. om kosten og livsstilen, som lige er det du mangler, for at komme i gang. Så book en times coaching med mig, og så hjælper jeg dig rigtig godt på vej. 

DKK 690,00

Folk siger…

Mianne M. Andersen
“Jeg har i et par år prøvet selv at gå over på en 80/10/10 kost eller raw til four, da jeg i mange år ingen energi har haft, og ikke har været på toppen psykisk. Det var først da jeg fik taget mig sammen til at få nogle coaching timer af Louise, at det er lykkedes for mig. Louise er god til at motivere, og at få én til at klappe sig selv på skulderen ;)) Selv om man ikke har holdt kuren helt! Jeg er så glad for, at jeg nu er blevet så motiveret, og har det så godt, at jeg ikke vil gå tilbage til “normal” kost.”
1000 tak Louise!!
Mianne M. AndersenNivå
Marie

“Tak for 2 konstruktive coaching timer, som var givende på mange fronter. Det var utrolig rart at få vejledning omkring min kost og kosttilskud, som gav mig et større overblik. Desuden var det positivt at få vendt de fysiske og psykiske udfordringer, som man kan stå med i forbindelse med sygdom.”

MarieKøbenhavn

OBS! Vær opmærksom på at jeg ikke er hverken læge, behandler eller kostvejleder, men et helt almindeligt menneske, der har sin viden fra personlige erfaringer og research. Har du spørgsmål der kræver lægelig ekspertise eller kliniske prøver, skal du til enhver tid rådføre dig med en læge. Jeg kan kun inspirere med det der har virket for mig, og det jeg ser virker for andre. Dit helbred og det du vælger at gøre for at blive rask, er til enhver tid dit eget valg og dit eget ansvar.

SwedishEnglish